Elektrovukojević - trgovina elektro opreme

Krovni ventilator sa horizontalnim izduvavanjem

740,00 KM

Compare

Model: BRCF-M 315

Komponente i materijal ventilatora

Telo i šešir se premazani elektrostatičkim praškastim metalnim premazom. Ventilator BRCF-M 280 je izrađen od visokokvalitetnog pocinkovanog čelika koji je otporan na koroziju. Motor je spoljni rotor sa zatvorenom strukturom i nalazi se van protoka vazduha. Uređaj je sposoban da ventilira vazduh koji je temperarture max 120ºC.

Struktura ventilatora 

Lopatice ventilatora su aerodinamički zakrivljene i obezbeđuju ravnomeran protok vazduha. Zahvaljujući svojim aerodinamičkim krilima, rade tiho.

Prednosti

BRCF-M krovni ventilatori pružaju odličnu prednost sa karakteristikama vertikalnog bacanja, posebno u uslovima gde se horizontalno aspirirani vazduh ne može odložiti. Zahvaljujući aerodinamičnosti struktura krila, rade tiho. Brzina se može podesiti pomoću uređaja za kontrolu brzine. Pošto sam motor nema dodira sa protokom vazduha, otporan je na visoke temperature.

Oblasti korišćenja

Industrijske i komercijalne oblasti; pruža odlična rešenja za ventilaciju za evakuaciju dima, posebno za aplikacije gde vazduh mora biti transportovani na višim temperaturama. Koristi se za ventilaciju unutrašnjih prostora i kuhinjski prostorija. Zbog svoje visoke temperaturne otpornosti, preporučuje se upotreba pare koji se apsorbuje iz kapuljača pomoću filtera za ulje.

Tehničke karakteristike:

Artikal: Ventilator

Model/Tip: BRCF-M

Nazivni napon: 230/50(V/Hz)

Nazivna struja: 1,2A

Nazivna snaga: 185W

Broj obrtaja (R/Min): 2730

Protok Vazfduha (M3/H) 1800 (m3/h)

Buka: 60db

IP ZaštitaČ IP44

Kondenzator (MF): 8mF

Категорија: